MAKARON (Z PŁASKURKI) FUSILLI BIO 500 G. - ALCE NERO
dodaj do przechowalni
Opis

Wyśmienity makaron polecany z sosami pomidorowymi Alce Nero.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 15 g soli.
Czas gotowania 'al dente': 11 min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1445 kJ/344 kcal
Tłuszcz - 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone – 0,3 g
Węglowodany - 68 g
w tym cukry – 2,2 g
Błonnik - 4,0 g
Białko - 12 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.