MAKARON PROTEINOWY (Z SOCZEWICY CZERWONEJ) PENNE BEZGLUTENOWY BIO 250 g - BARTOLINI

Opis
Produkt bezglutenowy.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 6-7 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody)
Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g:
Wartość energetyczna: 1449 kJ / 342 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,35 g
Węglowodany: 54 g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 8,0 g
Białko: 24 g
Sól: 0,09 g
SKŁADNIKI: 100 % mąka z soczewicy czerwonej*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać soję.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C),
z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.