KAKAO SPROSZKOWANE O OBNIŻONEJ ZAWARTOŚCI TŁUSZCZU BIO 200 G. - BIO AFRYKA
Opis
OPIS: Ekologiczne sproszkowane kakao otrzymane z najwyższej jakości ziaren kakaowca.
Charakteryzuje się wytrawnym kakaowym smakiem. Polecamy jako składnik deserów, wypieków oraz innych przekąsek.
SKŁADNIKI: kakao sproszkowane o obniżonej zawartości tłuszczu* 100%
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1475 kJ / 354 kcal
Tłuszcz - 11 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 6,8 g
Węglowodany - 19,5 g
w tym cukry - 2,4 g
Błonnik - 32,5 g
Białko - 28 g
Sól - 0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.