OCET WINNY JABŁKO PIOŁUN KRWAWNIK 500 ML . - BIAŁY SAIBABA

Opis
Ocet winny jabłko, piołun, krwawnika
Jak WSZYTSKIE octy Białego Saibaby, również i on dojrzewał w dębowych beczkach.
Wytworzony zostały starą metodą orleańską bez dodatku wody, z czystych soków:
czereśniowego, brzoskwiniowego, winogronowego, morelowego.
Proces ich tworzenia to sekret gwarantujący niespotykane u innych octów winnych działanie prozdrowotne.
Octy Białego Saibaby to produkt naturalnej fermentacji octowej przygotowany tradycyjnymi metodami.
Bez octu spirytusowego, konserwantów i wzmacniaczy smaku.
Dzięki świeżym, własnoręcznie wyciskanym sokom ocet, oprócz typowego działania prozdrowotnego charakterystycznego dla najwyższej jakości octów winnych,
wykazuje również silne działanie przeciwzapalne i antyoksydacyjne.
Pomaga usuwać z organizmu wolne rodniki, przez co łagodzi stany zapalne niszczące nasz organizm. Dodatkowo wzmacnia procesy trawienne oraz dostarcza
naturalnych mikro- i makroelementów w najczystszej i najbardziej przyswajalnej postaci dzięki temu, że w occie zawarte są również polifenole i żywe enzymy,
które w synergii z mikro- i makroelementami ułatwiają ich przyswajanie.
Stosowanie: W zależności od potrzeb do 3 łyżek dziennie octu rozcieńczonego w szklance letniej wody.
Nie przekraczać zalecanej dawki dziennej.
Zaleca się ostrożność u osób z chorą śluzówką żołądka oraz stanami zapalnymi górnego przewodu pokarmowego.
Przechowywanie: Przechowywać w ciemnym, chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.