MAKARON RYŻOWY ŚWIDERKI 300 G. - LUCKA
Opis
Makaron ryżowy jest bezglutenową alternatywą dla makaronu z pszenicy.
Doskonale wchłania intensywne smaki i aromaty, dlatego jest idealną bazą dań głównych.
Sposób przygotowania:
makaron dodać do gotującej i osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu).
Gotować 8-12 min od czasu do czasu mieszając.
Po ugotowaniu odcedzić.
Kraj pochodzenia: Wietnam
Składniki: mąka ryżowa, skrobia z tapioki, sól.
przechowywać w suchym i wolnym od substancji o wyraźnych zapachach miejscu.
Wartość odżywcza: w 100 g produktu: wartość energetyczna: 1448 kJ/346 kcal tłuszcz: 0,4 g - w tym kawasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g węglowodany: 82,3 g - w tym cukry: 1,58 g białko: 3,42 g sól: 0,49 g