MAKARON (OWSIANY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 G. - PASTA NATURA
Opis
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
- Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron.
- Gotować 5 - 7 minut od czasu do czasu mieszając.
- Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1357 kJ / 324 kcal
Tłuszcz: 4,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 44 g
w tym cukry: 1,4 g
Błonnik: 28 g
Białko: 12 g
Sól: 0 g
SKŁADNIKI: mąka owsiana* bezglutenowa
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać SOJĘ
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu