KOMBUCHA Z IMBIREM I ACEROLĄ BEZGLUTENOWA BIO 330 ML. - VIGO
Opis
Kombucha ta jest mieszanką owoców aceroli z amazońskiego lasu deszczowego z północy Brazylii
i imbiru z indyjskiej prowincji Gudźarat. Ręcznie przygotowana, sfermentowana, surowa i organiczna
herbata kombucha warzona z imbirem i acerolą. Delikatnie musująca.
SKŁADNIKI: woda filtrowana, fermentowana herbata* (woda, glukoza*, herbata*, ocet jabłkowy*, kultury kombucha),
nierafinowany cukier trzcinowy*, dwutlenek węgla, przecier z aceroli* (1,7 %), ekstrakt imbiru (0,3 %)
(* certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml:
Wartość energetyczna - 88 kJ /21 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,5 g
w tym cukry - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 0 g
UWAGA: Nie zawiera alkoholu. Pić schłodzone.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w ciemnym i chłodnym miejscu.