CIASTO BISZKOPTOWE - SUCHA MIESZANKA BEZGLUTENOWA 200 G. - CELIKO
Opis
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników,
zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce - już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych
ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Składniki: skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1526 kJ/ 365 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 89 g
w tym cukry 32 g
Białko 0 g
Sól 0,01 g
Alergeny: Może zawierać soję, mleko, orzeszki ziemne, orzechy laskowe
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu