
Wyjątkowo smaczna i bezglutenowa przekąska. Połączenie mleka, waniliowej nuty oraz słodkiej czekolady okazało się
strzałem w dziesiątkę.
Składniki: czekolada 25% [cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyny (soja),
emulgator: E 476, aromat] - masa kakaowa minimum 47,1%; cukier, margaryna [oleje i tłuszcze roślinne
(olej rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy), woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych,
estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat], syrop glukozowy,
mleko w proszku, masło (mleko), białko jaja, woda, substancja żelująca: agar, aromat,
substancja konserwująca: sorbinian potasu, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Produkt może zawierać: orzechy, orzeszki ziemne, sezam.