SAŁATKA Z TUŃCZYKA Z WARZYWAMI EKOLOGICZNA 250 g.

Opis
SKŁADNIKI: 60% warzyw w różnych proporcjach (groszek*, kukurydza*, marchew*, papryka*, oliwki*, cebula*),
tuńczyk ze zrównoważonego rybołówstwa (30%),
sos sałatkowy (9%): (ocet jabłkowy*, oliwa z oliwek extra virgin*, cukier trzcinowy*, skrobia ziemniaczana*,
sok z cytryny*, woda), sól morska (*składniki ekologiczne).
69% składników pochodzi z certyfikowanych upraw ekologicznych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 485 kJ / 116 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
kwasy tłuszczowe jednonienasycone: 2,7 g
kwasy tłuszczowe wielonienasycone: 0,6 g
Węglowodany: 10 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 3,1 g
Białko: 10,6 g
Sól: 0,85 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Po otwarciu przechowywać w zamkniętym, niemetalowym pojemniku
w lodówce i spożyć w ciągu trzech dni.