PASTA WARZYWNA Z TRZEMA RODZAJAMI PAPRYKI BEZGLUTENOWA BIO 135 g - ALLOS

Opis
Gęsta czerwona pasta z kawałkami czerwonej, żółtej i zielonej papryki.
Pikantno-warzywny smak. Idealnie rozsmarowuje się na pieczywie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 960 kJ/231 kcal
Tłuszcz: 18 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,9 g
Węglowodany: 11 g
w tym cukry: 6,5 g
Białko: 5,1 g
Sól: 1,2 g
SKŁADNIKI: czerwona papryka* (49 %), nasiona słonecznika*, olej słonecznikowy*, zółta papryka* (9 %), zielona papryka* (4 %),
syrop z agawy*, przecier pomidorowy* (3 %), suszone pomidory* (2 %), skrobia ziemniaczana*, koncentrat soku cytrynowego*,
sól morska, przyprawy* (cebula w proszku*, czosnek w proszku*, papryka w proszku*), substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*,
biały pieprz*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Po otwarciu przechowywać w lodówce.