PASTA SŁONECZNIKOWA Z POMIDORAMII BAZYLIĄ BEZGLUTENOWA 160 g. - PRIMAVIKA

Opis
Pasta z nasion słonecznika z dodatkiem koncentratu pomidorowego i bazylii - do smarowania pieczywa.
Produkt pasteryzowany. Źródło białka.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1041 kJ / 251 kcal
Tłuszcz - 20 g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,1 g
Węglowodany - 8,3 g,
w tym cukry - 2,7 g
Błonnik - 2,3 g
Białko - 8,3 g
Sól - 0,87 g
SKŁADNIKI: woda, obłuszczone ziarna słonecznika 39 %, cebula, koncentrat pomidorowy 13 %, olej rzepakowy, sok z cytryny,
drożdże suszone nieaktywne, sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), bazylia suszona 0,5 %,
przyprawy (w tym SELER).
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać SOJĘ, NASIONA SEZAMU, gorczycę.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu trzech dni.