PASTA KREMOWA Z MANGO I CURRY BEZGLUTENOWA BIO 140 G. - ALLOS
Opis
OPIS: Gęsta pasta z mango i curry. Idealne do pieczywa.
SKŁADNIKI: olej słonecznikowy*, puree z mango* (15%), sok pomarańczowy z koncentratu*, nasiona słonecznika*,
woda, syrop z agawy*, sok cytrynowy z koncentratu*, napój kokosowy*, sól morska, curry* (1%), ocet owocowy*,
białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, biały pieprz*, chili w proszku*
(* certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1651 kJ / 400 kcal
Tłuszcz - 38 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 4,4 g
Węglowodany -11 g
w tym cukry -9,1 g
Błonnik- 1,6 g
Białko - 2,9 g
Sól - 1,3 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.