PASTA CURRY THAI GREEN 80 g.

Opis
OPIS: Ekologiczna pasta curry Indian Thai Green. Opakowanie zawiera porcję do przygotowania dla 2 osób.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Usmażyć 250 g pokrojonej wołowiny, tofu lub owoców morza. Dodać 400 g warzyw,
następnie dodać curry oraz 200 ml jogurtu lub śmietany.
SKŁADNIKI: zioła i przyprawy * (galangal*, chili*, liść lipy*, trawa cytrynowa*, bazylia*, czosnek*, kminek*, kolendra*),
pomidory*, olej kokosowy virgin*, sól, ryż*, kokos*, syrop ryżowy*, ocet winny*, guma guar
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 467 kJ / 112 kcal
Tłuszcz: 5,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,6 g
Węglowodany: 14,6 g
w tym cukry: 4,5 g
Białko: 1,8 g
Sól: 6,2 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.