PAPIER RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO 110 G. - AMAIZIN
Opis
Papier ryżowy może być wykorzystany do przyrządzania wietnamskich placków.
Papier ryżowy można wypełnić świeżymi, chrupiącymi składnikami i polać sosem według uznania.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Papier ryżowy zanużyć na 10 sekund w letniej wodzie.
Wybrane dodatki nałożyć na zwilżony papier i zawinąć w rulon.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1418 kJ / 339 kcal
Tłuszcz: 0,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,05 g
Węglowodany: 81,3 g
w tym cukry: 0,05 g
Białko: 3,2 g
Sól: 0,5 g
SKŁADNIKI: mąka ryżowa* (62 %), tapioka*, sól morska
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu