PANINI ROLLS - BUŁKI BEZGLUTENOWE 225 G. - SCHAR
Opis
PRZYGOTOWANIE:
przed pieczeniem zmoczyć lekko wodą.
Piec w rozgrzanym do 200-210 C piekarniku z termoobiegiem do osiągnięcia pożądanego zbrązowienia przez 8-10min.
Bułki bez glutenu są wstępnie pieczone.
Skład: woda, skrobia kukurydziana, mąka kukurydziana, mąka ryżowa, błonnik z jabłka, dekstroza,
substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza, olej słonecznikowy, białko soi, drożdże, sól,
regulatory kwasowości: kwas winowy, kwas cytrynowy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 993 kJ/235 kcal
Tłuszcz: 2,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 45 g
w tym cukry: 4,9 g
Błonnik: 7,2 g
Białko: 3,7 g
Sól: 1,0 g
Masa netto: 225g (3x75g)