OCET RYŻOWY DO SUSHI NIESŁODZONY FILTROWANY EKOLOGICZNY 250 ml.
Opis
Ocet ryżowy do sushi jest wykonana z wysokiej jakości składników organicznych, a także poddany
jest długoterminowej fermentacji.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Użyj octu by nadać posmak sushi do ryżu, sałatek, sosów, gulaszu.
SKŁADNIKI: woda, ryż brązowy*, sól morska, fermentowane koji
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 13 kJ / 3 kcal
Tłuszcz - 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 0,4 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 0 g
Białko - 0,4 g
Sól - 1,0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu.