OCET JABŁKOWY NIEFILTROWANY EKOLOGICZNY 500 ml.
Opis
Ocet jabłkowy ekologiczny wzbogaci smak dań z drobiu i ryb, jest również niezbędny do przygotowania dressingów do sałatek oraz sosów. Marynata na bazie octu jabłkowego nada warzywom i owocom delikatnego smaku. Ocet jabłkowy ekologiczny to produkt otrzymany przez naturalną, biologiczną fermentację octową ekologicznego wina jabłkowego. Naturalny mętny. Występujący osad tworzą naturalne składniki jabłek. Produkt niepasteryzowany.
SKŁADNIKI:
ocet z ekologicznego wina jabłkowego
UWAGA: Przed spożyciem wstrząsnąć.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 66,9 kJ / 16 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0,6 g
w tym cukry: 0,3 g
Białko: 0,4 g
Sól: 0,013 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. 4 st. C.