MIESZANKA DO WYPIEKU BATONÓW Z CZARNĄ PORZECZKĄ BEZGLUTENOWA 460 G. - PIĘĆ PRZEMIAN

Opis
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Rozgrzej piekarnik do 200°C.
2. Wysmaruj blachę olejem kokosowym.
3. Przesyp mieszankę do miski.
4. Trzy średniej wielkości dojrzałe banany (300 g.) rozgnieć i dodaj do mieszanki.
5. Starannie wyrobione ciasto przenieś na blachę, rozprowadź na grubość ok. 1 cm i piecz przez 30 min.
6. Po upieczeniu pokrój na 20 równych części i odstaw do ostygnięcia.
SKŁADNIKI: płatki owsiane bezglutenowe, wiórki kokosowe, daktyle suszone, siemię lniane złote, słonecznik łuskany,
ksylitol (substancja słodząca), czarna porzeczka liofilizowana 2,5%, kurkuma, sól himalajska, kardamon.
Produkt bezglutenowy.
Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
PRZECHOWYWANIE: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, szczelnie zamknięte.