MALINA LIOFILIZOWANA BIO 25 G. - LIOFORTE
Opis
W przeciwieństwie do malinowych soków, syropów i innych przetworów, liofilizowane owoce maliny Lioforte zachowują wartości odżywcze
i walory prozdrowotne świeżych malin.
Liofilizowany owoc maliny Lioforte zawiera bogactwo kwasów organicznych, witamin i minerałów.
Jest owocem surowym, poddanym jedynie procesowi liofilizacji premium Lioforte, bez użycia mikrofal, bez dodatku cukru, bez konserwantów,
naturalnie bezglutenowym.
Liofilizowany owoc maliny Lioforte jest produktem w 100% polskim, certyfikowanym ekologicznie.
Pochodzi z upraw nieprzemysłowych, od sprawdzonych, renomowanych producentów i przetwórców, którzy praktykują naturalne metody upraw.
Składniki: owoce maliny właściwej BIO (Rubus idaeus L.) 100%, poddane procesowi liofilizacji premium Lioforte, bez użycia mikrofal
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 292 kJ / 70 kcal
Tłuszcz 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone <0,025 g
Węglowodany 8,75 g
w tym cukry 1,65 g
Białko 2,15 g
Błonnik 11g
Sól <0,01 g
Alergeny: Brak
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.