MAKARON UDON BIO 250 g. - TERRASANA
Opis
Ekologiczny, makaron Udon wykonany w 100% z pszenicy. Pyszny japoński makaron spaghetti, świetnie pasuje
do kuchni europejskiej. Idealny do zup (np. miso), sałatek, dań z woka.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać makaron i gotować przez 10-11 minut.
Odcedź makaron udon w durszlaku i opłucz zimną wodą.
SKŁADNIKI: mąka pszenna pełnoziarnista*, sól morska
(* certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1460 kJ / 344 kcal
Tłuszcz - 2,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,4 g
Węglowodany - 65,7 g
w tym cukry - 1,1 g
Białko - 13,5 g
Sól - 1,9 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu