MAKARON (RYŻOWY Z RYŻU TAJSKIEGO) BEZGLUTENOWY BIO 250 G. - TERRASANA

Opis
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3 minuty, odcedź makaron na sitku.
SKŁADNIKI: mąka z ryżu białego*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 72,7 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 1,8 g
Białko - 7,3 g
Sól - 0 g
INFORMACJA ALERGENNA: może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.