MAKARON (RYŻOWY RAZOWY Z WAKAME) BEZGLUTENOWY BIO 250 G. - TERRASANA
Opis
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 3-4 minuty, odcedź makaron na sitku
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1449 kJ / 345 kcal
Tłuszcz - 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 65,5 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 5,5 g
Białko - 10,9 g
Sól - 0 g
SKŁADNIKI: mąka z ryżu brązowego*, wodorosty wakame* (0,5%), woda
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać SEZAM, SOJĘ i ORZESZKI ZIEMNE.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.