MAKARON (RYŻOWY RAZOWY Z DYNIą I IMBIREM) BEZGLUTENOWY BIO 250 G. - TERRASANA
Opis
Makaron może być bazą do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: Zagotuj wodę w garnku, dodaj makaron, gotuj przez 4-5 minut, odcedź makaron na sitku.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1298 kJ / 309 kcal
Tłuszcz - 2,7 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,9 g
Węglowodany - 63,6 g
w tym cukry - 0 g
Błonnik - 1,8 g
Białko - 5,5 g
Sól - 0 g
SKŁADNIKI: mąka z ryżu brązowego*, mąka z dyni* (5%), imbir* (0,5%), woda
(* certyfikowany składnik ekologiczny)
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.