MAKARON RYŻOWY NITKI 1MM. BEZGLUTENOWY 240 G. - LUCKA

Opis
Makaron ryżowy jest bezglutenową alternatywą dla makaronu z pszenicy. Doskonale wchłania intensywne smaki i
aromaty, dlatego jest idealną bazą dań głównych.
Sposób przygotowania:
- makaron dodać do gotującej i osolonej wody (1 litr wody na 100 g makaronu).
- Gotować 4-6 min od czasu do czasu mieszając.
- Po ugotowaniu odcedzić.
Wyprodukowano w Wietnamie
Składniki: mąka ryżowa. Produkt odwodniony. Przechowywać w suchym miejscu, z dala od innych
produktów o intensywnych zapachach.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1477 kJ/353 kcal
tłuszcz: 0,92 g - w tym nasycone: 0,5 g
węglowodany: 79 g - w tym cukry: 0,65 g
białko: 7,05 g
sól: 0,088 g