MAKARON RAMEN NOODLE GRYCZANY Z SHIITAKE BEZGLUTENOWY BIO 280 G. - TERRASANA

Opis
WYPRZEDAŻ
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM 03.2022 r
Baza do dań z woka, zup z makaronem i sałatek.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Zagotować 1 L wody.
Gdy makaron zacznie się rozwijać, rozdzielić delikatnie widelcem
a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie gotowy.
Przecedzić i przelać zimną wodą.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1447 kJ / 342 kcal
Tłuszcz - 3,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g
Węglowodany - 62,7 g
w tym cukry - 2,3 g
Błonnik- 9,1 g
Białko - 11,6 g
Sól - 0,0 g
SKŁADNIKI: mąka gryczana* (80%), mąka z ryżu brązowego*, grzyby shiitake* (2%) woda
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu