CZEKOLADA NUGATOWA FAIR TRADE BIO 100 g - RAPUNZEL
Opis
SKŁADNIKI: czekolada* (50%) (cukier trzcinowy*, mleko w proszku* (27%), tłuszcz kakaowy*, miazga kakaowa*,
emulgator: lecytyny (z soi*), wanilia Bourbon*), nadzienie* (50%) (cukier trzcinowy Cristallino*,
pasta z orzechów laskowych* (36%), tłuszcz kakaowy*, mleko w proszku*, miazga kakaowa*,
emulgator: lecytyny (z soi*)
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 2379 kJ/572 kcal
Tłuszcz - 39,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 17,4 g
Węglowodany - 45,8 g
w tym cukry - 44,1 g
Błonnik - 2,8 g
Białko - 8,1 g
Sól - 0,18 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu