CZEKOLADA CREAMY Z MIGDAŁAMI I SOLĄ BIO 50 g - COCOA
Opis
Kompostowalne opakowanie.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 2612 kJ/630 kcal
Tłuszcz: 51 g
w tym kwasy nasycone: 26 g
Węglowodany: 32 g
w tym cukry: 32 g
Błonnik: 5,6 g
Białko: 9,2 g
Sól: 0,45 g
SKŁADNIKI: cukier kokosowy*, tłuszcz kakaowy*, MIGDAŁY* 24 %, nieprażone ziarno kakao*, sproszkowany miąższ kokosowy*,
sól himalajska <1 %, wanilia Bourbon*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny).
Masa kakaowa min. 47 %.
INFORMACJA ALERGENNA: Produkt może zawierać inne ORZECHY.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.