CZEKOLADA BIAŁA ZE STEWIĄ BEZ CUKRU, BEZGLUTENOWA 75 G. - TRAPA

Opis
Nadmierne spożycie może spowodować efekt przeczyszczający. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Produkt bezglutenowy. Wyprodukowano w Hiszpanii
Składniki: substancja słodząca (maltitol, glikozydy stewiolowe 0,02%), masło kakaowe, MLEKO w proszku,
MASŁO (pochodzenia zwierzęcego), emulgator (lecytyna SOJOWA), aromat.
Informacja alergiczna: produkt zawiera mleko i soję oraz może zawierać orzechy i sezam.
Przechowywać w suchym miejscu z dala od promieni słonecznych w temperaturze:12-16 st.C.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 2343 kJ/ 561 kcal
tłuszcz: 34 g - w tym nasycone: 21 g
węglowodany: 57 g - w tym cukry: 10 g
alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 46 g
białko: 6 g sól: 0,2 g