CIASTKA Z MĄKI Z SORGO Z KOKOSEM BEZGLUTENOWE BIO 100 G. - ZEMANKA
Opis
OPIS: Nie zawiera substancji spulchniających.
SKŁADNIKI: mąka z sorgo* 25%, cukier trzcinowy*, jaja*, zmielony kokos* 10%, mąka kukurydziana*,
nieutwardzony tłuszcz roślinny* (olej słonecznikowy*, tłuszcz kakaowy*, woda,
emulgator: lecytyna słonecznikowa, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), wysokooleinowy olej słonecznikowy*,
skrobia kukurydziana*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1706 kJ/409 kcal
Tłuszcz: 20 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,2 g;
Węglowodany: 51 g;
w tym cukry: 22 g;
Białko: 5,1 g;
Sól: 0,15 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do +25°C