CIASTKA JAGLANE Z CZEKOLADĄ BEZGLUTENOWE BIO 150 G. - IRENKI
Opis
SKŁADNIKI: płatki jaglane* 51%, jaja kurze*, cukier trzcinowy*, olej rzepakowy*,
kropelki czekoladowe* 7,6 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy* tłuszcz kakaowy*,
emulgator: lecytyny (z soi)]
(*certyfikowany składnik ekologiczny). Masa kakaowa minimum 70 %.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1649 kJ/ 393 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy nasycone: 3,3 g
Węglowodany: 53 g
w tym cukry: 18 g
Błonnik: 1,9 g
Białko: 8,3 g
Sól: 0,03 g
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, nasiona sezamu,
orzeszki ziemne i orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej.