CIABATTA RUSTICA WIELOZIARNISTA BEZGLUTENOWA 200G . - SCHAR
![](/libraries/images/1px.gif)
Opis
Sposób przyrządzenia:
Bułki piec w rozgrzanym piekarniku w temperaturze 200 0C przez 5 minut.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna w 100 g produktu: 1150 kJ / 274 kcal
Tłuszcz: 8,1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,0 g
Węglowodany: 40 g
w tym cukry: 3,7 g
Błonnik : 8,9 g
Białko: 5,8g
Sól: 1,0 g
Masa netto: 200 g
Składniki: woda, zakwas (mąka ryżowa, woda), skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, woda, ziarna słonecznika (7,5 %),
mąka gryczana, ziarna lnu (5,5 %), syrop z buraków cukrowych, skrobia ryżowa, drożdże, koncentrat soku jabłkowego,
substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; izolat białka sojowego, sól, olej słonecznikowy, regulator kwasowości: kwas winowy.
Może zawierać łubin. Produkt nie zawiera laktozy.
Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Produkt pakowany w atmosferze ochronnej.