CIABATTA BEZGLUTENOWA DO ZAPIEKANIA 200G . - SCHAR
Opis
Składniki: skrobia kukurydziana, woda, mąka kukurydziana, mąka ryżowa, błonnik jabłkowy,
dekstroza substancja zagęszczająca: hydroksypropylometyloceluloza; białko , nasiona soi, olej słonecznikowy, drożdże,
sól, regulator kwasowości: kwas winowy, kwas cytrynowy.
Może zawierać śladowe ilości łubinu.
BEZ LAKTOZY.
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna w 100g produktu: 900 kJ/213 kcal
Tłuszcz: 1,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 41 g
w tym cukry: 2,7 g
Błonnik: 8,3 g
Białko: 4,1 g
Sól: 1,00 g
Masa netto: 200 g (4x50 g)