Idealne pieczywo do kanapek, grzanek, tostów oraz różnego rodzaju przekąsek.
Produkt bezglutenowy.
Produkt BEZGLUTENOWY, NISKOBIAŁKOWY.
Składniki: skrobia kukurydziana, woda, skrobia pszenna bezglutenowa, cukier, olej rzepakowy, drożdże, błonnik roślinny, sól,
substancja zagęszczająca: E 464, emulgator: E 471.
Fenyloalanina na 100 g produktu: 26 mg
Produkt może zawierać: jaja, mleko, soję, orzechy, orzeszki ziemne, sezam.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100g PRODUKTU:
Wartość energetyczna |
1256 kJ / 297 kcal |
Tłuszcz / w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
Węglowodany / w tym cukry: |
Białko: |
Sól: |
4,5 g / 0,8 g |
62 g g / 5,8 g |
0,5 g |
1,8 g |
Termin przydatności do spożycia: 4 m-ce (pakowany w atmosferze ochronnej)
Sposób przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Masa netto: 400 g