CARSKA ZAKWAS ŻOŁĄDKOWY KOMPLEKS ZIOŁOWY NA BAZIE RECEPTURY PROF. BORYSA BOŁOTOWA 500ML.

Opis
SUPLEMENT DIETY.
„Carska” znana jest od ponad 200-300 lat. Wspomagali się nią przy sytych ucztach Carowie stąd też pochodzi jej nazwa.
Skład „Carskiej” zmieniał się przez wiele lat. Najbardziej znany i spropagowany przepis został stworzony przez prof. Borysa Bołotowa.
Stosowanie: Zalecana porcja dzienna 45 ml(3 łyżki).
Sposób użycia: 1 łyżkę rozpuścić w 50 ml wody. Stosować 3 razy dziennie przed, w trakcie lub po spożytym posiłku.
Składniki:
macerat z: owoców dzikiej róży (Rosa canina), kłącza rdestu japońskiego (Fallopia japonica), papryki Chilli (Capsicum L.), papryki Asty (Capsicum F.),
liści majeranku ogrodowego (Origanum majorana), kopru ogrodowego (Anethum graveolens), nasion kolendry (Coriandrum sativum),
gałki muszkatołowej (Myristica Fragrans), koncentrat soku z winogron (Vitis vinifera), nalewka ze złotego wąsa (Callisia fragrans), L-lizyna,
regulatory kwasowości: kwas solny, kwas siarkowy, bursztynowy.
Występowanie osadu jest naturalnym procesem.
Zalecane środki ostrożności:
- Nie spożywać w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
- Kobiety w ciąży i karmiące piersią powinny skonsultować się z lekarzem.
- Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia (45 ml).
- Suplement diety nie może być stosowany jako substytut ( zamiennik) zróżnicowanej diety.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii.
Sposób przechowywania: przechowywać w miejscu suchym i ciemnym oraz niedostępnym dla małych dzieci, w temp. 5°C-25 °C.
.