BATON Z KAKAO I WANILIĄ W POLEWIE CZEKOLADOWEJ RAW BEZGLUTENOWY EKOLOGICZNY 40 g.
Opis
Bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry. Baton pakowany w atmosferze ochronnej.
SKŁADNIKI : owoce* (54 % daktyle*, lucuma sproszkowana*), ziarna kakaowca* 20 %, orzechy* (13% migdały*,
pasta migdałowa*), galka muszkatołowa sproszkowana*, wanilia sproszkowana* 0,2 %,
polewa: surowy tłuszcz kakaowy*, daktyle*, surowe kakao sproszkowane*
(*składniki ekologiczne)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna: 1889 kJ /453 kcal
Tłuszcz: 29 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,0 g
Węglowodany: 31 g
w tym cukry: 26 g
Błonnik: 12 g
Białko: 11 g
Sól: 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA: Produkt może zawierać sezam i inne orzechy.
Może zawierać fragmenty łupin orzechów lub pestek owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.