BATON Z JAGODĄ I QUINOA RAW BEZGLUTENOWY BIO 47 G. - LIFEFOOD
Opis
OPIS: Produkt odpowiedni wegan. Bezglutenowy. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
SKŁADNIKI: owoce* (66%) (daktyle*, liofilizowane sproszkowane jagody* (5%), morwa biała*,
liofilizowane sproszkowane maliny*), słonecznik* (19%), kiełkujące ziarna gryki* (5%), kiełkująca ziarna quinoa* (5%),
nasiona szałwii hiszpańskiej* (Salvia hispanica) (2%), surowy tłuszcz kakaowy*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g:
Wartość energetyczna - 1535 kJ / 368 kcal
Tłuszcz - 13 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2 g
Węglowodany - 52 g
w tym cukry - 40 g
Błonnik - 10 g
Białko - 8 g
Sól - 0,01 g
INFORMACJA ALERGENNA: Może zawierać orzechy i sezam. Może zawierać fragmenty pestek owoców.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.